Praktijk-ICT
We Care for you
 
 
 

Automatisering in de apotheek

Wilt u uw apotheek automatiseren? Praktijk-ICT is uw partner binnen de eerstelijns gezondheidszorg.

Wij kunnen u ten dienst staan met de levering, implementatie en het beheer van de automatisering in de apotheek. Bij automatisering binnen een apotheek is juiste en directe informatievoorziening van het grootste belang, omdat u wilt kunnen vertrouwen op een hoogwaardige ict infrastructuur en snelle en directe oplossingen voor uw ict vraagstukken.

Met ruim 10 jaar ervaring binnen de automatisering van de gezondheidszorg biedt Praktijk-ICT u een totaalpakket aan diensten en producten voor het optimaal functioneren van uw apotheek. Wij hebben jarenlange ervaring met de diverse software pakketten van aanbieders zoals PharmaPartners, Welch allyn, e.a. Een uitstekende samenwerking met deze partijen biedt ons de mogelijkheid om optimale automatisering voor uw apotheek te bieden en u zo een extra zorg uit handen te kunnen nemen.

U kunt bij ons onder andere terecht voor hardware zoals:

 
  • Bon- en slipprinters
  • Barcodescanners
  • Digitaal archiefscanners
  • Werkplek systemen

Daarnaast leveren wij een breed scala aan services die speciaal zijn afgestemd op de wensen en behoeften binnen uw apotheek.De installatie en configuratie van apparatuur kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste aansluitingen en juiste combinaties. Hiernaast wordt de apparatuur vakkundig ingebouwd en wordt bedrading netjes weggewerkt. Ook de configuratie van de apparatuur binnen de software kan geheel door ons verzorgd worden.

 
 
 
 
 
Praktijk-ICT is een onderdeel van © Mana Computer Service Tel:0165565653 info@praktijkict.nl