Praktijk-ICT
We Care for you
 
 
 

Fysiomanager

Fysiomanager is het eerste software-totaal-systeem voor fysiotherapeuten dat on-line, dus via internet, werkt.
Anders dan andere software pakketten is Fysiomanager een echte web-based ASP oplossing en geen remote desktop oplossing. Koppeling met andere webbased omgevingen, zoals Vecozo, Twinfield en expertsystemen zijn daarom geintegreerd in Fysiomanager. Fysiomanager is klaar voor de koppeling met toekomstige ontwikkelingen zoals het centraal patienten dossier.

Dit biedt ongekende mogelijkheden. Zo kunt u vanaf elke (werk)plek met Fysiomanager aan de slag en kan uw accountant vanaf zijn werkplek uw administratie voeren. Uw administratief medewerker kan centraal de agenda's beheren van fysiotherapeuten die op verschillende locaties werkzaam zijn. Storingen in de verbinding met dependances als gevolg van een onwillige lokale server behoren tot het verleden. Uw declaraties verstuurt u digitaal naar zorgverzekeraars, direct vanuit Fysiomanager. Updates worden automatisch doorgevoerd zonder dat er extra handelingen aan te pas komen.

Efficiënt en gebruiksvriendelijk
Fysiomanager werkt efficiënt en enorm gebruiksvriendelijk. Het bevat alle deelsoftware binnen één pakket: administratie, geautomatiseerde protocollen, controle op verzekeringsrecht, webshop, commerciele werkprocessen om er enkele te noemen. Het aantal stappen dat nodig is om door het programma te gaan, is tot een minimum beperkt. Met Fysiomanager benadert u alles vanuit één scherm. En dat werkt stukken prettiger.

 
 
 
 
 
Praktijk-ICT is een onderdeel van © Mana Computer Service Tel:0165565653 info@praktijkict.nl