Praktijk-ICT
We Care for you
 
 
 
Prosoftware: Professionals voor professionals
Functionaliteiten
 • Agenda
  Het vastleggen van afspraken in uw eigen agenda en daarbij eventueel het vastleggen van deze afspraak in de agenda van de behandelkamer. Herinnering of bevestiging van de afspraak per brief, mail of SMS.
 • Patiëntenkaart
  Alle persoonlijke- en verzekeringsgegevens legt u vast in de overzichtelijke patiëntenkaarten. Ook het zorgtraject en (huis)bezoeken registreert u hier.
 • Vecozo
  U controleert de verzekeringsgegevens van uw patiënten automatisch via VeCoZo, zonder handmatig in te hoeven loggen. Ook kunt u de AGB-codes van zorgverleners opvragen.
 • Dossiers
  U heeft de mogelijkheid tot het aanleggen van elektronisch medische patiëntendossiers. Alle documenten (in Word, pdf, jpg, ppt, txt of rtf) slaat u direct op in het betreffende patiëntendossier. Rapportage vindt plaats in uw eigen huisstijl.
 • E-berichtenverkeer
  Via een beveiligd netwerk verstuurt u op digitale wijze uw rapportage naar huisartsen en verwijzers. Boekhouding
  Zonder boekhoudkundige kennis registreert het programma betalingsontvangsten en de door u gemaakte kosten. Het programma draagt zorg voor het versturen van aanmaningen. Mutaties zijn eenvoudig aan te brengen. Daarbij bespaart u op de rekening van de accountant en heeft u zelf meer overzicht.
 • Declareren
  U declareert op papier aan patiënten en derden of elektronisch aan verzekeraars,U ontvangt automatisch retourberichten. Factoring via Fa-Med is ook mogelijk.
 • BSN keurmerk
  U verifieert volautomatisch uw patiëntgegevens of vraagt deze op bij de overheid op basis van het BSN-nummer. Met de dienst 'WID controle' kunt u nagaan of het document van de patiënt in omloop is.
 • Boekhouding
  Onze geïntegreerde boekhoudmodule biedt u:
  - Gebruiksvriendelijke functionaliteiten waarmee iedereen snel aan de slag kan, ook voor niet boekhoudkundig geschoolde mensen
  - Efficiënt beheer van uw debiteuren en crediteuren, inclusief aanmanen
  - Krachtige rapportagemogelijkheden
  - Goede uitwisselingsmogelijkheden met uw accountant
  - Perfecte integratie met Microsoft Office
 • Overzichten
  Overzichten, statistieken en uitgebreide mailmerge mogelijkheden per brief, mail of sms. Overzichten, brieven, etiketten en recalls van uw patiënten krijgt u in Word.
 • Back-up
  U heeft geen omkijken naar het maken van back-ups; dit vindt volledig geautomatiseerd plaats.
 • Module Internetagenda
  Hiermee kunt u uw lokale agenda (al dan niet in een netwerk) combineren met de afspraken die via internet zijn gemaakt. Patiënten kunnen hierdoor, indien u dat wenst, in door u vrijgegeven agendablokken zelf afspraken maken. U kunt via de internetagenda ook zelf uw afspraken inzien.
 • Module E-bankieren
  U leest volautomatisch uw telebankbestanden in en verwerkt dit in uw boekhouding. U kunt ook een incasso- en betaalbestand aanmaken volgens de Clieop-standaard en aanleveren aan uw bank
  .
 • Module koppeling met OpenOffice
  U kunt alle sjablonen gebruiken in combinatie met Writer van OpenOffice in plaats van louter sjablonen in Word.
 • Module Units
  Behandelaars kunnen worden toegekend aan één of meerdere units, ofwel regio’s en/of praktijken. Patiënten worden toebedeeld aan één unit/behandelaarcombinatie, maar waarneming van de ene behandelaar voor de andere is mogelijk. U kunt tevens uw boekhouding uitsplitsen per unit met voor elke unit een eigen AGB praktijkcode.

Complete praktijkautomatisering voor op uw PC

Prosoftware wordt geïnstalleerd op uw PC. Maar u kunt er ook mee werken in een eigen netwerk of met een eigen serverPC.
 
 
 
 
 
Praktijk-ICT is een onderdeel van © Mana Computer Service Tel:0165565653 info@praktijkict.nl